İşte insanın kanını donduran olay

 Brezilyalı yamyam, karısı ve metresiyle 2 kadını öldürüp yedi. Arta kalan parçaları da böreğin içine koyup komşulara dağıttı.  ÖNCE DADI İLANI VERDİLER Brezilya'da yaşayan Jorge Beltrao Negromonte (52), karısı Isabel Pires (51) ve 25 yaşındaki metresi Br

İşte insanın kanını donduran olay

 

Brezilyalı yamyam, karısı ve metresiyle 2 kadını öldürüp yedi. Arta kalan parçaları da böreğin içine koyup komşulara dağıttı. 

 

ÖNCE DADI İLANI VERDİLER

 

Brezilya'da yaşayan Jorge Beltrao Negromonte (52), karısı Isabel Pires (51) ve 25 yaşındaki metresi Bruna da Silva, gazetelere dadı ilanı verip 2 genç kadını öldürdü. Kadınları yiyen, kanlarını içen üçlü, arta kalan parçaları ise böreğin içine koyup komşulara dağıttı.

 

KURBAN SAYISI ARTABİLİR

 

Polis üçlünün Alexandra Falcao (20) ve Gisele da Silva'yı (30) yediğini açıkladı. Ancak polis ülkede kayıp olan onlarca kişinin Negromonte'nin kurbanı olabileceğini belirtti. Negromonte'nin evinde yamyamlıkla ilgili kitaplar ve çizimler bulundu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler