İsrail'in saldırısında çarpıcı Türkiye iddiası!

Rusya’nın RT kanalının iddiasına göre, Lazkiye şehrindeki askeri üsse düzenlenen hava saldırısı, Türkiye’deki bir üsten yapıldı.‘Güvenilir’ bir kaynağın, “İsrail uçakları Türkiye’deki üsten havalandı ve Suriye hava sahasına girmemek için Lazkiye’de deniz

İsrail'in saldırısında çarpıcı Türkiye iddiası!

Rusya’nın RT kanalının iddiasına göre, Lazkiye şehrindeki askeri üsse düzenlenen hava saldırısı, Türkiye’deki bir üsten yapıldı.

‘Güvenilir’ bir kaynağın, “İsrail uçakları Türkiye’deki üsten havalandı ve Suriye hava sahasına girmemek için Lazkiye’de deniz üzerinden gitti” iddiasına yer veren haberde bu bilgi doğrulanırsa büyük bir karışıklığın çıkabileceği belirtildi.

DIŞİŞLERİ BAKANI DAVUTOĞLU: İDDİALAR TAMAMIYLA YALAN

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, bazı yabancı basın yayın organlarında çıkan, "İsrail'in Suriye saldırısında Türkiye'den bir üssü kullandığına" ilişkin iddialar konusunda, "Bu hiçbir karşılığı olmayan, tamamıyla yalan, hiçbir gerçek payı olmayan bir haberdir" dedi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, NTV televizyonunda katıldığı programda, son dönemde yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin İsrail ile herhangi bir askeri operasyonun parçası olmasının söz konusu olamayacağını vurgulayan Davutoğlu, bazı yabancı basın yayın organlarında çıkan ve "İsrail'in dün Suriye'ye düzenlediği hava saldırısında Türkiye'den bir üssü kullandığına" ilişkin iddialar için, "Bu hiçbir karşılığı olmayan, tamamıyla yalan, hiçbir gerçek payı olmayan bir haberdir" değerlendirmesinde bulundu. Davutoğlu, bu tür haberlerin temel amacının ise Türkiye'yi "itibarsızlaştırmak" olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya