"İsrail'in, İran'ı vurması için..."

 İsrailli askeri yetkililerin büyük çoğunluğunun ABD olmaksızın İran'a yapılacak bir saldırıya karşı olduğunu, Washington'un da Tahran'ı diplomatik ve ekonomik yaptırım yoluyla zayıflatmayı düşündüğünü belirtti.  "İRAN'A YÖNELİK TEHDİTLER PSİKOLOJİK BİR S

"İsrail'in, İran'ı vurması için..."

 

İsrailli askeri yetkililerin büyük çoğunluğunun ABD olmaksızın İran'a yapılacak bir saldırıya karşı olduğunu, Washington'un da Tahran'ı diplomatik ve ekonomik yaptırım yoluyla zayıflatmayı düşündüğünü belirtti. 

 

"İRAN'A YÖNELİK TEHDİTLER PSİKOLOJİK BİR SAVAŞTAN İBARET"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidara geldikten sonra İran'ın nükleer programına son vereceğine ilişkin vaadini yerine getirmek için İran'ı vurma konusunda oldukça sert açıklamalar yaptığına dikkati çeken Ureykat, "Ancak böyle bir operasyonu dile getirmek ile yapabilmek farklı şeyler. İsrail, ABD'nin desteği olmadan Tahran'ı vuramaz. Çünkü olası bir savaştan en az zararla çıkmak istiyor. İsrail'in İran'a yönelik tehditleri psikolojik savaştan ibaret" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya