İsrail'in hava saldırıları sürüyor

İsrail ordusu, İsrail Hava Kuvvetlerinin Gazze’deki 10 noktaya hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.Ordusundan yapılan yazılı açıklamada, "İsrail’in güneyine Gazze’den devam eden füze saldırıları nedeniyle İsrail Hava Kuvvetleri, Gazze’nin merkezinde ve g

İsrail'in hava saldırıları sürüyor

İsrail ordusu, İsrail Hava Kuvvetlerinin Gazze’deki 10 noktaya hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.

Ordusundan yapılan yazılı açıklamada, "İsrail’in güneyine Gazze’den devam eden füze saldırıları nedeniyle İsrail Hava Kuvvetleri, Gazze’nin merkezinde ve güneyinde, aralarında gizli roket rampaları ile silah üretim tesislerinin de bulunduğu 10 noktayı hedef aldı” denildi.

İsrail ordusu son olarak, dün gece Gazze’de 3 noktayı vurduğunu duyurmuştu.

Bu arada İsrail ordu sözcüsü Yarbay Peter Lerner de sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, Genelkurmay Başkanı Benny Gantz'ın, "Son 24 saate Gazze'den İsrail'in güneyine 41 füze fırlatıldı" bilgisini paylaştı.

Gantz, "İsrail'in güneyine sükunetin geri dönmemesi durumunda güçlü bir şekilde karşılık vermesini bileceğiz. Füze fırlatmaya devam edilmesinin sorumlusu Hamas'tır. Silahlı güçlerimiz, güneyde hayatın normale dönmesi için karşılık vermeye hazır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler