İsrail'den çocuk katliamı

İsrail ordusunun bugün başlatılan 7 saatlik ateşkese rağmen Gazze’ye düzenlediği hava saldırısında bir çocuk hayatını kaybederken, onlarca kişi de yaralandı.Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra yaptığı açıklamada, İsrail uçaklarının el-Shati k

İsrail'den çocuk katliamı

İsrail ordusunun bugün başlatılan 7 saatlik ateşkese rağmen Gazze’ye düzenlediği hava saldırısında bir çocuk hayatını kaybederken, onlarca kişi de yaralandı.

Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra yaptığı açıklamada, İsrail uçaklarının el-Shati kampında bulunan bir evi vurduğunu ve Aseel Muhammed el-Bekri (8) adlı çocuğun hayatını kaybettiğini ifade etti. Saldırı sonrası 30 kişinin yaralandığını kaydeden Kudra, yaralıların bölgede bulunan hastaneye kaldırıldığını kaydetti. Görgü tanıkları ise yaptıkları açıklamada F-16 savaş uçaklarının kamp alanını vurduğunu ve bir ev ile çok sayıda binanın kullanılamaz hale geldiğini ifade etti.

İsrailli yetkililer dün gece saatlerinde Gazze’ye insani yardım yapılması amacıyla bugün saat 10.00 ile 17.00 arasında geçerli olacak ateşkes yaptıklarını duyurmuştu. Hamaslı yetkililer ise İsrail’in ateşkes süresince saldırılara devam ettiğini belirterek ateşkesi kabul etmediklerini ifade etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler