İsrail, Suriye'yi vurdu!

İsrail ordusu, Suriye’den İsrail'in kontrolündeki Golan Tepeleri'ne bir roket atıldığını iddia ederek, Suriye’deki bir askeri üssü vurduğunu açıkladı.İsrail ordusundan isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili yaptığı açıklamada, "İsrail ordusu, Suriye’

İsrail, Suriye'yi vurdu!

İsrail ordusu, Suriye’den İsrail'in kontrolündeki Golan Tepeleri'ne bir roket atıldığını iddia ederek, Suriye’deki bir askeri üssü vurduğunu açıkladı.

İsrail ordusundan isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili yaptığı açıklamada, "İsrail ordusu, Suriye’de bir askeri üssü roket atışıyla vurdu. Gün içerisinde Suriye  tarafından İsrail’e atılan bir rokete karşılık olarak  Suriye askeri üssünü vurduk” ifadelerini kullandı.

İsrail radyosu, İsrail-Suriye sınırı yakınlarındaki Kuneytıra bölgesinde sirenlerin çaldığını bildirmiş, ancak ayrıntılı bilgi vermemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya