İsrail Suriye'yi ateşe verdi

İsrail ordusu, işgal altında tuttuğu Suriye'nin Golan tepelerinde, Suriye tarafından yaklaşmaya çalışan Filistinli ve Suriyeli göstericilere ateş açtı.İsrail ordusu açıklamasında ateş açıldığını doğruladı, ancak bunun uyarı ateşi olduğunu ileri sürdü.İsra

İsrail Suriye'yi ateşe verdi

İsrail ordusu, işgal altında tuttuğu Suriye'nin Golan tepelerinde, Suriye tarafından yaklaşmaya çalışan Filistinli ve Suriyeli göstericilere ateş açtı.

İsrail ordusu açıklamasında ateş açıldığını doğruladı, ancak bunun uyarı ateşi olduğunu ileri sürdü.

İsrail'in Kanal 2 televizyonu 4 kişinin öldüğünü, İsrail Radyosu da, onlarca yaralı olduğunu duyurdu. İsrail ulusal kurtarma hizmetleri kurumu da 10 ila 20 kişinin yaralandığını duyurdu.

Daha önceki haberlerde de, Filistinlilerin Nakba (Felaket) günü olarak andığı İsrail'in kuruluş yıldönümü olan bugün düzenlenen etkinlikler kapsamında, Filistin yanlısı göstericilerin Golan'da İsrail'in diktiği bariyerleri yıkarak, İsrail askerlerinin kontrol ettiği bölgeye girmeye çalıştığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler