İspanya Kralı kalçasını kırdı

 Bu kez kaza haberi Kral Juan Carlos hakkında gelirken, Kraliyet Sarayı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Botsuvana'daki özel bir seyahatten dönüşü sırasında Kral'ın kazayla düşüp kalçasının 3 yerden kırıldığı bildirildi. Madrid'deki USP San Jose Hastanesi'

İspanya Kralı kalçasını kırdı

 

Bu kez kaza haberi Kral Juan Carlos hakkında gelirken, Kraliyet Sarayı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Botsuvana'daki özel bir seyahatten dönüşü sırasında Kral'ın kazayla düşüp kalçasının 3 yerden kırıldığı bildirildi. Madrid'deki USP San Jose Hastanesi'nde Cuma günü ameliyat geçirdiği belirtilen 74 yaşındaki Kral Juan Carlos'a protez takıldığı kaydedildi.

 

Kral Juan Carlos ayrıca 2011 yılında, sol ayağındaki tendonlardan ve sağ dizinden olmak üzere farklı tarihlerde iki ameliyat geçirmişti.

 

Bu arada İspanya Kraliyet Sarayı, Kral Juan Carlos'un Botsvana'ya gideceğiyle ilgili daha önceden İspanyol kamuoyunu hiçbir bilgi vermezken, şimdi de kazanın ayrıntısı hakkında herhangibir açıklama yapılmadı.

 

Torunu gibi hastanede olan Kral Juan Carlos'un yaklaşık 5 gün kadar hastanede kalması gerektiği, en az 40 gün dinlenmek zorunda olduğu ve resmi çalışmalarını donduracağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya