IŞİD'in yeni hedefini açıkladı

IŞİD'in İngiltere'de eylem yapabileceğini bildiren İngiliz terör uzmanları Fransa'daki en büyük terör eylemi ile ilgili esrarın çözülmesi için dört saldırgandan tek sağ kalan 26 yaşındaki Cezayir asıllı Fransız kadın terörist Hayat Boumeddiene'nin konuştu

IŞİD'in yeni hedefini açıkladı

IŞİD'in İngiltere'de eylem yapabileceğini bildiren İngiliz terör uzmanları Fransa'daki en büyük terör eylemi ile ilgili esrarın çözülmesi için dört saldırgandan tek sağ kalan 26 yaşındaki Cezayir asıllı Fransız kadın terörist Hayat Boumeddiene'nin konuşturulmasına bel bağladı.

Fransa casuslarının terör komplolarını zamanında ortaya çıkarttığı söyleyen İngiliz gizli servisi MI5'ın önde gelen ismi Andrew Parker, Fransa'daki saldırıların kopyası eylemlerin İngiltere'de beklendiğine dikkat çekerken "Şimdi İngiltere hedef" uyarısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler