İş arkadaşının kulağını ısırıp koparttı

Tayland'ın Samut Prakan şehrinde bir kadın polis karakoluna giderek kulağının iş arkadaşı tarafından ısırılarak koparıldığı için suç duyurusunda bulundu.52 yaşındaki mağdur Chalor Tuemboon adlı kadın otobüs durağında beklerken iş arkadaşı Prasert Chuwong

İş arkadaşının kulağını ısırıp koparttı

Tayland'ın Samut Prakan şehrinde bir kadın polis karakoluna giderek kulağının iş arkadaşı tarafından ısırılarak koparıldığı için suç duyurusunda bulundu.

52 yaşındaki mağdur Chalor Tuemboon adlı kadın otobüs durağında beklerken iş arkadaşı Prasert Chuwong (48) yanına geldi ve elindeki yağ şişesini kadının üzerine boşalttı. Ardından saçını çekip, tokatlayıp sersemleştirdikten sonra üzerine atılıp kulağını ısırarak koparttı.
 
Ağzındaki kulak parçasını yere tükürdükten sonra zavallı kadının yüzüne bakıp gülen saldırgan Prasert olay yerinden uzaklaştı. 
 
Koparılan Kulağına 40 Dikiş Atıldı!
 
Görgü tanıkları ne yaptılarsa olaya engel olamadıklarını, kadını durduramadıklarını anlattılar. Polis olayı araştırırken bir yandan da mağdur kadını hastaneye kulağının dikilmesi için yolladı. Kulağa 40 dikiş aran doktorlar kulağın artık eskisi gibi kullanılamayacağını ifade etti.
 
Diğer iş arkadaşlarından alınan bilgiye göre bu saldırının sebebi Praset adlı saldırgan mağdurun kendisi hakkında ileri geri konuştuğunu zannettiği için yapmış olabileceği yönünde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya