İran'a saldırıya izin vermeyiz

Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev, nükleer programı nedeniyle İran'a karşı atılacak herhangi tek taraflı bir adıma ve askeri çözüme karşı olduklarını söyledi. Medvedev, Haaretz'e yaptığı açıklamada, Rusya'nın, daha önce Sovyetler Birliği döneminde ol

İran'a saldırıya izin vermeyiz

Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev, nükleer programı nedeniyle İran'a karşı atılacak herhangi tek taraflı bir adıma ve askeri çözüme karşı olduklarını söyledi.

Medvedev, Haaretz'e yaptığı açıklamada, Rusya'nın, daha önce Sovyetler Birliği döneminde olduğu gibi, bir Ortadoğu konferansına ev sahipliğiyle ilgili soruya karşı da Rusya'nın Sovyetler Birliği'nin mirasçısı olmadığını belirtirken, "Rusya, tümüyle farklı bir değerler sistemine sahip. Bir ara buluculuk hizmeti önerdiğinde tüm niyeti, hem Araplara hem de Yahudilere, memnun olacakları bir barışın getirilmesine katkıda bulunmaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya