İntikam tecavüzü!

Ülkenin doğusundaki Jharkhand eyaletindeki bir köyde yaşanan olayda bir adam, evine girip karısına tecavüz girişiminde bulunan kişinin 14 yaşındaki kız kardeşine öç almak için tecavüz etti. Gece yarısı uyanarak karısına tecavüze kalkışan saldırganı dövere

İntikam tecavüzü!
Ülkenin doğusundaki Jharkhand eyaletindeki bir köyde yaşanan olayda bir adam, evine girip karısına tecavüz girişiminde bulunan kişinin 14 yaşındaki kız kardeşine öç almak için tecavüz etti. Gece yarısı uyanarak karısına tecavüze kalkışan saldırganı döverek dışarı atan kızgın koca, meseleyi köyün ihtiyar heyetine götürdü. Heyet, misilleme olarak, karısı cinsel saldırıya uğrayan adamın, evine giren saldırganın kız kardeşine tecavüz etmesine karar verdi. Olayın ortaya çıkmasının ardından ihtiyar heyetinin başkanı, tecavüzcü koca ve tecavüzcünün eşine cinsel saldırıda bulunan şahıs gözaltına alındı.
 
KÖY HEYETLERİ KENDİ YASALARINI UYGULUYOR
 
Talihsiz kızın annesi, heyet üyelerine ve köylülere bunu yapmamaları için yalvardığını ancak kimsenin kendisini dinlemediğini söyledi. Acılı anne, "Kızımı ormana sürüklediler" dedi. Hindistan'da Ocak ayında da 20 yaşındaki bir genç kız, başka bir köyden bir adamla ilişki yaşadığı için köy heyetinin kararıyla toplu tecavüze uğramıştı. Yasalara uymasa da ülkede merkezi birimlerin denetiminden coğrafi olarak çok uzaktaki yerleşim yerlerinde köy heyetleri kendi kanunlarını uyguluyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler