İntihar saldırısı: 7 ölü

Irak'ın Kerkük kentinde bir bankayı hedef alan intihar saldırısında ölü sayısı 7'ye yükseldi.Kerkük'teki 1 Haziran Bankası'na yapılan intihar saldırısında, Tikrit Kentinin güvenlik güçlerinin maaşlarını çektikleri sırada banka binasına yaklaşan bomba yükl

İntihar saldırısı: 7 ölü

Irak'ın Kerkük kentinde bir bankayı hedef alan intihar saldırısında ölü sayısı 7'ye yükseldi.Kerkük'teki 1 Haziran Bankası'na yapılan intihar saldırısında, Tikrit Kentinin güvenlik güçlerinin maaşlarını çektikleri sırada banka binasına yaklaşan bomba yüklü bir araç patlatıldı.

Bölge sakinlerinin çok büyük zarar gördüğü patlamada aralarında mahalle sakinlerinden 1 kadın ve çocuğu da hayatını kaybetti. Patlamada hayatını kaybeden diğer kişilerin ise maaşlarını çeken polisler olduğu bildirildi.

Kerkük Polis Müdürü Cemal Tahir, bugünkü saldırının Tikrit kentinin güvenlik güçlerinin Kerkük'teki 1 Haziran Bankası'ndan maaşlarını çektikleri sırada bomba yüklü aracın infilak ettirilmesiyle yapıldığını söyledi.

 

Patlamanın 7 kişinin ölümüne, 70'ten fazla kişinin yaralanmasına yol açtığını belirten Cemal Tahir, bazı yaralıların durumunun ağır olduğunu ve bu nedenle ölü sayısının artmasından endişe ettiklerini aktardı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya