İnsan yüzlü keçi şok etti!

Arjantin’de yüzü insanı andıran keçi görenleri şaşkına çevirdi!

İnsan yüzlü keçi şok etti!

Arjantin bir çiftlikte doğan insan yüzünü andıran bir yüzle doğan keçiyi konuşuyor. San Luis kentinde bir çiftlikte doğan ve sadece üç saat hayatta kalabilen keçi tartışmaları da beraberinde getirdi. 

Arjantin’in San Luis kentinde bir çiftlikte çıkıntılı gözleriyle insanı andıran bir keçi doğdu. Görenleri şaşkına çeviren insan görünümlü keçi, doğumunun ardından sadece üç saat hayatta kalabildi.

İnsan yüzlü keçi şok etti!

“İLK KEZ BÖYLE BİR ŞEY GÖRDÜM”

İnsanı andıran bir yüzle doğan keçinin sahibi olan Gladys Oveido, yeni doğan üç keçisi içindeki bu keçiyi ilk gördüğünde garip yüzü nedeniyle şok olduğunu, başına ilk kez böyle bir şey geldiğini ve kafasının allak bullak olduğunu söyledi.

Oveido, insanı andıran bir yüzle doğan keçinin hayatta kaldığı üç saat boyunca oldukça sinirli olduğunu ve ilginç hareketlerde bulunduğunu da sözlerine ekledi.

İnsan yüzlü keçi şok etti!

SÜTLE BESLEMEYE ÇALIŞTILAR AMA…

Keçinin sahibi Oveido, söz konusu keçinin sadece yüzünün insanı andırdığını, vücudunun ise normal bir keçiden hiçbir farkı olmadığını belirtti. Hayatta kaldığı sürede bir kaşık yardımıyla sütle beslenmeye çalışılan talihsiz keçi, Oveido’nun kızının ölmeden önce çektiği fotoğraflarıyla dünya genelinde büyük yankı uyandırdı.

İnsan yüzlü keçi şok etti!








 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler