İngiltere'den önemli Mısır kararı

Büyükelçilikten yapılan yazılı açıklamada, çalışmaların askıya alındığı belirtilerek, "İskenderiye'deki Başkonsolosluk çalışmalarını sürdürüyor, Büyükelçilik yeniden faaliyetlerine başlayana kadar sunulacak hizmetler için gerekli tedbirler alındı" denildi

İngiltere'den önemli Mısır kararı
Büyükelçilikten yapılan yazılı açıklamada, çalışmaların askıya alındığı belirtilerek, "İskenderiye'deki Başkonsolosluk çalışmalarını sürdürüyor, Büyükelçilik yeniden faaliyetlerine başlayana kadar sunulacak hizmetler için gerekli tedbirler alındı" denildi. Açıklamada, çalışmaların durdurulmasının nedenine ve süreye ilişkin bilgi verilmedi.
 
Büyükelçilikte adının açıklanmasını istemeyen bir yetkili ise söz konusu kararın "güvenlik gerekçesiyle" Mısır yönetimiyle işbirliği içerisinde alındığını ve uygulamanın bir süre devam edebileceğini söyledi.
 
Mısır makamlarıyla Büyükelçiliğin en kısa sürede hizmet vermeye başlaması için "sıkı bir temas halinde" olduklarını ifade eden yetkili, gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler