İlginç Olay: Yunusu dava etti!

Amerika'nın Texas eyaletinde bulunan Deniz Dünyası adlı su parkını ziyarete giden küçük kız hiç beklemediği talihsiz bi kaza ile karşılaştı.Haftasonu tatilinde ailesi ile birlikte Texas eyaletinde bulunan Deniz Dünyası adlı su parkını ziyarete giden 9 yaş

İlginç Olay: Yunusu dava etti!

Amerika'nın Texas eyaletinde bulunan Deniz Dünyası adlı su parkını ziyarete giden küçük kız hiç beklemediği talihsiz bi kaza ile karşılaştı.

Haftasonu tatilinde ailesi ile birlikte Texas eyaletinde bulunan Deniz Dünyası adlı su parkını ziyarete giden 9 yaşındaki küçük kız beklenmedik bir kaza ile karşı karşıya kaldı.Küçük kız su parkında bulunan yunusların gösterisini ailesi ile birlikte izledikten sonra bu inanılmaz akıllı hayvanları yakından görmek istedi.

Su dünyasının en aktif ve en akıllı canlıları olarak bilinen yunusları yakından görmek için havuzun yakınına gelen 9 yaşındaki küçük kız bir yunusun saldırısına uğrayarak elinden ısırıldı. Vahşi hayvanın kızın elini bilek bölümüne doğru sıkıca kavradığı belirtilirken su parkında çalışan görevlilerin olaya müdahale etmeleri sonucu genç kız elini kurtarabildi.

Küçük kızın elinde çok ciddi olmasada bir yara oluştu ve durumdan endişelenen aile kızlarını hemen hastaneye götürdü. Elinde dikiş atılan kızın durumunun ciddi olmadığı belirtilirken yaşanan olaydan ötürü kızgın olan aile Deniz Dünyası adlı parkı ve kızını ısıran yunusu dava etti. Hayvan refahı ihlali ile dava açılan su parkı kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalırken bir hayvanı dava eden aile Amerika'da tarihe geçti.

Dava'nın sonucu halen çözülmezken Amerika'da yaşanan bu ilginç olay bir hayvanı dava eden kişi olarak büyük yankı uyandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler