İki rahibenin yaptıkları şok etti

İki rahibe yarım milyon dolar çalıp kumarda harcadı!

İki rahibenin yaptıkları şok etti

ABD'de yakın arkadaş olan, iki Katolik rahibe Mary Margaret Kreuper ve Lana Chang, çalıştıkları Los Angeles'taki St. James Katolik Okulu'ndan yaklaşık yarım milyon dolar çalarak, bu parayı Las Vegas'ta kumarda ve tatillerde harcadıklarını itiraf etti.

Rahibelerin 500 bin dolar (yaklaşık 2 milyon 600 bin Türk Lirası) civarındaki parayı 10 yıllık süreç içerisinde okul ücreti, bağışlar ve diğer ödemelerden aldıkları belirtiliyor.

Los Angeles Başpiskoposluğu, kayıp paraların rutin bir denetim sırasında fark edildiğini açıklarken, aileler, okulun papazı Michael Meyers'in 28 Kasım'da gönderdiği mektupla olaydan haberdar oldular. Meyers mektubunda, "Rahibe Mary Margaret ve rahibe Lana size durumu ve yaptıkları için hissettikleri derin pişmanlığı anlatmamı istediler. Sizden af diliyorlar ve dualarınızı bekliyorlar" ifadelerini kullanarak, ailelerden eğitim kurumuna ve öğretmenlere güvenlerini kaybetmemelerini istedi ve iki rahibeye dava açmak istemediklerini sözlerine ekledi.

Her iki rahibenin de bu yılın başında okuldan emekli oldukları açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya