İki Kafalı İnek Doğdu

ABD, California'daki bir süt ürünleri çiftliğinin çalışanlarından biri doğum yapan ineğin yavrusunu görünce gözlerine inanamadı. İşçi vakit kaybetmeden iş arkadaşlarına ineklerinin çift kafalı bir yavru doğurduğunu haber verdi ve Hamstra adındaki çiftlik

İki Kafalı İnek Doğdu

ABD, California'daki bir süt ürünleri çiftliğinin çalışanlarından biri doğum yapan ineğin yavrusunu görünce gözlerine inanamadı. İşçi vakit kaybetmeden iş arkadaşlarına ineklerinin çift kafalı bir yavru doğurduğunu haber verdi ve Hamstra adındaki çiftlik bir anda karıştı.

Çevredeki herkes bu aykırı yavruyu görmeye gelirken süt Hamstra'nın sahibi Greg Hamstra yavruyla ilgili olarak şunları söyledi: 'Ona 'Göz kırpan' adını taktık. Çünkü dört gözünü de aynı kırpıyor'.

Çiftlik veterineri Dr Pete Kistler ise sıradışı yavruyu incelediğini belirterek 'Göz kırpan'ın ayağa kalkamadığını bu yüzden de beyninde bir rahatsızlık olabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya