Hollandalı motosiklet kulübü IŞİD'le savaşmaya gitti

Hollandalı motosiklet kulübü No Surrender'ın başkanı Klaas Otto, kulüplerinden üç kişinin IŞİD'le savaşmak için geçen hafta Suriye 'ye gittiğini açıkladı. Hollandalı yetkililer, üç kişinin Suriye'ye gitmesinin suç oluşturmadığını açıkladı. Daily Mail'in h

Hollandalı motosiklet kulübü IŞİD'le savaşmaya gitti
Hollandalı motosiklet kulübü No Surrender'ın başkanı Klaas Otto, kulüplerinden üç kişinin IŞİD'le savaşmak için geçen hafta Suriye 'ye gittiğini açıkladı. Hollandalı yetkililer, üç kişinin Suriye'ye gitmesinin suç oluşturmadığını açıkladı.
 
Daily Mail'in haberine göre, Amsterdam, Rotterdam ve Breda'dan Suriye'ye giden üç kişinin kalaşnikofla çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Savcı sözcüsü Wim de Bruin, "Yabancı bir silahlı kuvvete katılmanın daha önce cezası vardı, ancak şu anda yasak değil. Hollanda 'ya karşı savaşamazsınız" sözleriyle kuralları açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler