Hitler'in tuhaf halleri
Müzayedeye sunulacak belgelerin yayınlanan bir kısmına göre, vejeteryan beslenen Hitler bu yüzden sık sık gaz çıkarıyordu. Dahası, düzenli olarak öküz menisinden oluşan bir enjeksiyon uygulatarak libidosunun yükselmesini sağlıyordu. Ünlü diktatörün sinüzi
Yayınlanma:
Müzayedeye sunulacak belgelerin yayınlanan bir kısmına göre, vejeteryan beslenen Hitler bu yüzden sık sık gaz çıkarıyordu. Dahası, düzenli olarak öküz menisinden oluşan bir enjeksiyon uygulatarak libidosunun yükselmesini sağlıyordu. Ünlü diktatörün sinüzit hastalığı yüzünden burun deliklerini açmak için sık sık kullandığı kokaine daha sonra bağımlı hale gelmesi de, Hitler'i takip eden altı doktorun hazırladığı sağlık raporlarının dikkat çeken bir başka ayrıntısı oldu. Belgelerin, en az 2 bin dolara (3 bin 500 TL) satılması bekleniyor.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Dünya