Hırsızlardan polise şaşırtan not

Alınan bilgiye göre, Özgüzel'in Akkapı Mahallesi'ndeki villasına pencere demirini kırarak giren hırsızlar, evde bir süre kaldı. Bir koltuğun arkasına tebeşir ile "poliste parmak izimiz var" ile küfürlü yazılar yazan hırsızlar, evdeki bazı eşyayı alarak ka

Hırsızlardan polise şaşırtan not

Alınan bilgiye göre, Özgüzel'in Akkapı Mahallesi'ndeki villasına pencere demirini kırarak giren hırsızlar, evde bir süre kaldı. Bir koltuğun arkasına tebeşir ile "poliste parmak izimiz var" ile küfürlü yazılar yazan hırsızlar, evdeki bazı eşyayı alarak kayıplara karıştı.

Hırsız girmesin diye yüksek duvar ve tel örgü ile çevrilmiş olan villayı kontrol etmeye gelen Özgüzel'in annesi Kefe Özgüzel (75), eve hırsız girdiğini tespit etmesi üzerine polise ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri zanlıların yakalanması için operasyon başlattı.

Bu arada, Kefe Özgüzel de arada sırada evi kontrole geldiğini ancak bu durumla karşılaşınca şaşırdığını belirterek, hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler