Hillary Clinton'un en büyük hayali

İngiliz milyarder ve uzay girişimcisi Richard Branson'ı Dışişleri Bakanlığı'nda kabul eden Hillary Clinton, ''Bay Branson'ın burada bulunmasından dolayı çok mutluyum, çünkü çok çok eskiden astronot olmayı hayal ederdim ve şimdi onun bu hayalimi gerçekleşt

Hillary Clinton'un en büyük hayali

İngiliz milyarder ve uzay girişimcisi Richard Branson'ı Dışişleri Bakanlığı'nda kabul eden Hillary Clinton, ''Bay Branson'ın burada bulunmasından dolayı çok mutluyum, çünkü çok çok eskiden astronot olmayı hayal ederdim ve şimdi onun bu hayalimi gerçekleştirebilmem için son şansı bana sunabileceğini düşünüyorum'' dedi.

İlk uzay turistlerinin 2013'ten itibaren gönderileceği ABD'nin New Mexico eyaletinde tarihin ilk uzay limanı Spaceport America'yı geçen ekimde açan Virgin Galactic şirketinin patronu Richard Branson da mizahi bir tarzla Clinton'a şöyle yanıt verdi:

''Cumhuriyetçi Parti'deki rakipleriniz biletinizi çoktan satın aldı, sizi uzaya göndereceklerine çok memmunlar. Herşey ödendi, herşey halloldu.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler