Herkesin önünde kafasını kesti!

Bulgar asıllı olduğu söylenen Deyan Valentinov D. (28), önceki gün gittiği alışveriş merkezinde gördüğü 62 yaşındaki ismi açıklanmayan İngiliz kadını mağazada bulduğu bir palayla defalarca bıçakladı.Daha sonra yaşlı kadının kafasını kesen Valentinov, kesi

Herkesin önünde kafasını kesti!

Bulgar asıllı olduğu söylenen Deyan Valentinov D. (28), önceki gün gittiği alışveriş merkezinde gördüğü 62 yaşındaki ismi açıklanmayan İngiliz kadını mağazada bulduğu bir palayla defalarca bıçakladı.

Daha sonra yaşlı kadının kafasını kesen Valentinov, kesik başı yanına alarak alışveriş merkezinden çıktı. Kesik baş elindeyken, "Bu benim hazinem" diyerek kendi kendine konuşan genç adamı oradan geçen bir motosikletli durdurdu. Valentinov'a kaskını fırlatan David adlı adam, kesik kafanın elinden düşmesine neden oldu. Evsiz adamın üzerine atlayan David polisler gelene kadar zanlının kaçmasını engelledi.

Tenerife'in bağlı olduğu Kanarya Adaları siyasi temsilcisi Dominica Fernandez, kendini 'Peygamber' olarak tanıtan saldırganın akli dengesinin bozuk olduğunu açıkladı.

Saldırıya şahit olan İngiliz gazeteci Colin Kirkby olayı, "İnsanlar çığlık atıyordu. Kafayı saçlarından tutmuştu. Onun oyuncak olduğunu sandım. Yakalandığında sesini bile çıkarmadı" diye anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya