Herkesin gözü önünde ölüme gittiler

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinden Mekke'ye Hac görevini yerine getirmeye giden bir kişi bölgede üç kişinin sel sularına kapılma anını cep telefonu ile saniye saniye kaydetti.

Herkesin gözü önünde ölüme gittiler

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinden Mekke'ye Hac görevini yerine getirmeye giden bir kişi bölgede üç kişinin sel sularına kapılma anını cep telefonu ile saniye saniye kaydetti. Sel sularına kapılan üç kişiden biri kurtulurken, diğer ikisinin akıbeti ise bilinmiyor.

Mekke" de dün yaşanan kum fırtınası ve vinç kazasının ardından başlayan sağanak yağış bir çok noktada sele neden oldu. Sel suları hayati olumsuz etkilerken bazı vatandaşlar da otomobillerinde zor anlar yaşadı. Kdz. Ereğli ilçesinden Mekke'ye Hac görevini yerine getirmek için giden bir Türk Hacı adayı cep telefonu ile sel sularında korku dolu anlar yaşayan üç kişiyi görüntüledi.

Görüntülerde sel sularının ortasında otomobilleri ile kalan üç kişinin, devrilen otomobilden son anda atlayarak sel sularına kapıldığı görülüyor. Suya düşen üç kişiden birinin yüzerek kurtulmayı başardığı, diğer iki kişinin ise kaybolduğu iddia edildi. Suudi yetkililerin sel sularına kapılan iki kişi çalışma başlattığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler