Helikopter düşürüldüğü iddiası!

 Suriye ordusu bölgeye, karadan ve havadan saldırı başlattı. Suriye ordusuna ait savaş uçakları ve kara birlikleri, sabah 04.00 sularında Türkiye sınırına 20 kilometre uzaklıktaki, yoğun olarak Türkmenlerin yaşadığı Betavan, Betfares, Göydağ beldelerine s

Helikopter düşürüldüğü iddiası!

 

Suriye ordusu bölgeye, karadan ve havadan saldırı başlattı.
 
Suriye ordusuna ait savaş uçakları ve kara birlikleri, sabah 04.00 sularında Türkiye sınırına 20 kilometre uzaklıktaki, yoğun olarak Türkmenlerin yaşadığı Betavan, Betfares, Göydağ beldelerine saldırı düzenledi. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtildi.
 
Suriye ordusunun muhaliflere yönelik saldırıları devam ederken, patlama sesleri Yayladağı İlçesi sınır köylerinden duyuldu.
 
HELİKOPTER DÜŞÜRÜLDÜĞÜ İDDİASI
 
Suriyeli muhalifler, Lazkiye kentine bağlı Bayır- Bucak bölgesinde, Suriye ordusunun saldırıda kullandığı bir helikopteri, uçaksavarla düşürdüklerini ileri sürdü. Halen devam eden çatışmada, çok sayıda sivilin yaralandığını iddia eden muhalifler, ağır yaralı 6 sivil Suriyeliyi Hatay'ın Yayladağı İlçesi sınırından geçirerek, Türkiye'ye getirdi. Yayladağı'nda ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Antakya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 
 
Suriye ordusunun muhaliflere, uçak, helikopterle hava saldırısını sürdürdüğü belirtilirken, çatışma sesleri ilçeden duyulmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler