Hayalleri Şeytan Kovucu Olmak

Yaşları 15 ila 19 arasında değişen 5 kız, ABD'li bir rahip tarafından kurulan 'Şeytan Kovma' okulunda ders alıyor. Hayalleri doktor olmak değil 'şeytan kovucu' olmak. ŞEYTAN ÇIKARMA DERSLERİ ALIYORLAROnlar doktor, mühendis veya öğretmen olmak istemiyor. O

Hayalleri Şeytan Kovucu Olmak

Yaşları 15 ila 19 arasında değişen 5 kız, ABD'li bir rahip tarafından kurulan 'Şeytan Kovma' okulunda ders alıyor. Hayalleri doktor olmak değil 'şeytan kovucu' olmak.

 

ŞEYTAN ÇIKARMA DERSLERİ ALIYORLAR

Onlar doktor, mühendis veya öğretmen olmak istemiyor. Onların hayallerini, çok farklı bir meslek süslüyor; "Şeytan kovuculuğu!".

 

Yaşıtlarının farklı bir meslek sahibi olmak isteyen 5 genç kız, ABD'de bulunan ve Rahip Bob Larson tarafından kurulan Ruhani Özgürlük Kilisesinde 'şeytan çıkarma' dersleri alıyor.

 

5 KIZ ÖĞRENCİ DERS GÖRÜYOR

ABD'nin Arizona Eyaleti'ndeki Phoenix kentinde bulunan Kilisenin rahibi Larson şu anda 5 kız öğrenciye ders veriyor.

 

Yaşları 15 ila 19 arasında değişen kızların ders kitapları ise İncil. Kutsal su, haçlar ve dualarla bir insanın içindeki şeytanın nasıl çıkarılacağını öğrenen kızlar ise hallerinden oldukça memnun.

 

TELEVİZYONA VAKİT YOK

Rahip Larson, Afrika, Ukrayna, İngiltere hatta Avustralya'dan bile ayda ortalama bin 'içine şeytan girme' vakası telefonu aldıklarını belirtirken öğrencilerden Melanie Massih (16) ise, "Televizyon izleyecek vaktim yok. Çünkü dualar ve şeytanla savaş günümün çoğunda yer tutuyor" diyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya