Hastane yandı doktorlar ameliyata devam etti!

Rusya'da bir hastanenin çatısında yangın çıktı. Yangın sırasında ameliyatta olan doktorlar kaçmak yerine ameliyata devam etti.

Hastane yandı doktorlar ameliyata devam etti!

Rusya’nın Blagoveshchensk kentinde hastane çatısında Cuma günü çıkan yangında, itfaiyeciler yangına müdahale ederken, tıbbi ekip yangın öncesi başladıkları açık kalp ameliyatına devam etti.

Yetkililer, hastanenin zemin katında bulunan ameliyathaneye çekilen elektrik kablosuyla yangının devam etmesine rağmen doktorların ve hemşirelerin açık kalp ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğini ifade etti

Ameliyat sonrası hasta binadan tahliye edildi.

Baş cerrah Valentin Filatov, ekibinin hastayı kurtarmak zorunda olduğunu ve bunun için her şeyi yaptıklarını belirtti.

Doktor Antonina Smolina ise hastane personeli arasında panik yaşanmadığını ve hastaları kısa sürede tahliye ettiklerini ifade etti.

Hastane yandı doktor ameliyata devam etti!

ÖDÜL VERİLMESİ İÇİN DEĞERLENDİRİLİYOR

Amur Bölge Valisi Vasily Orlov, yangını söndürdükleri için itfaiye ekibine ve cerrahi ekibin profesyonelliğine övgüde bulundu.

Orlov, tıbbi ekibin ödül için değerlendirildiklerini belirtti.

Yanan hastanenin bölgedeki uzman kardiyoloji ünitesine sahip tek hastane olduğu ifade edildi.

Rusya Acil Durum Bakanlığı, hastanenin 1907'de çarlık döneminde inşa edildiğini ve yangının ahşap tavanda hızla yayıldığını açıkladı.

Yangının elektrik kablolarındaki kısa devreden kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerine durulduğu bildirildi.

Hastane yandı doktor ameliyata devam etti!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya