Hapishane'de Vahşet

Malezya'da uyuşturucu sattığı iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen erkek mahkum, hapishanenin bahçesinde ellerinden ve ayaklarından bağlandı. Daha sonra gardiyanın kırbaçlamaya başladığı adamın görüntüleri gizlice videoya alınarak Internet'e veril

Hapishane'de Vahşet

Malezya'da uyuşturucu sattığı iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen erkek mahkum, hapishanenin bahçesinde ellerinden ve ayaklarından bağlandı. Daha sonra gardiyanın kırbaçlamaya başladığı adamın görüntüleri gizlice videoya alınarak Internet'e verildi. Vahşet görüntülerini yayınlayan Internet sitesi 'sakıncalı içerik' şeklinde bir uyarıyla kullanıcıları uyararak 6 dakikalık işkence görüntülerini yayınladı.

Olay Malezya Barosuna bağlı 8000 avukat tarafından kınansa da Malezya İçişleri Bakan yardımcısı Fu Ah Kiow'un yaptığı açıklama olayı kınayan dünyadaki binlerce kişiyi şaşkına çevirdi. Görüntülerin yerel bir hapishanede çekildiğini belirten Kiow bu klibin ülkede uyuşturucu kullanımı ve satışını önlemek için kullanılacağını söyledi.

Bakan yardımcısı sözlerine şöyle devam etti: 'Birisi bir şekilde bu görüntüleri çekip Internet'e vermiş. Bu kişi bizim içimizden biri değil. Bu videonun eğitici bir özelliği var. Uyuşturucu satıcıları için caydırıcı bir etkisi olabilir o yüzden üzerinde çok fazla durulacak bir durum yok'.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya