Hamas: direnişe devam

Suriye'nin başkenti Şam'daki bir Hamas yetkilisi, İsrail'in ateşkes ilanının "yetersiz" olduğunu ve Hamas'ın "tüm araçlarla" direnişi sürdürmeye hakkı olduğunu söyledi.Hamas'ın Lübnan Temsilcisi Osama Hamada ise El Cezire Televizyonu'na yaptığı açıklamada

Hamas: direnişe devam

Suriye'nin başkenti Şam'daki bir Hamas yetkilisi, İsrail'in ateşkes ilanının "yetersiz" olduğunu ve Hamas'ın "tüm araçlarla" direnişi sürdürmeye hakkı olduğunu söyledi. Hamas'ın Lübnan Temsilcisi Osama Hamada ise El Cezire Televizyonu'na yaptığı açıklamada, İsrail ordusu Gazze'de kaldığı sürece savaşmayı sürdüreceklerini bildirdi. Hamada, "Eğer İsrail ordusu Gazze Şeridi'nde kalmayı sürdürürse, bu, işgal güçlerine karşı direniş için geniş bir kapıdır" dedi. Gazze'deki Hamas sözcüsü Fevzi Barhum ise, "Tek taraflı ateşkes, (İsrail) saldırısı ve kuşatmanın sona ermesi anlamına gelmiyor. Bu, savaş eylemleri anlamına gelir ve dolayısıyla direnişe son verilmesi anlamına gelmez" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya