Hamas: ateşkes yapılabilir!

El Arabiya kanalının haberine göre, ateşkes görüşmelerinin yapıldığı Mısır'da, Hamas'ın "İsrail bir hafta içerisinde askerlerini çeker, derhal sınır geçişlerini açarsa bir yıllık yenilenebilir bir ateşkes kabul edilebilir" açıklamasında bulunduğu belirtil

Hamas: ateşkes yapılabilir!

El Arabiya kanalının haberine göre, ateşkes görüşmelerinin yapıldığı Mısır'da, Hamas'ın "İsrail bir hafta içerisinde askerlerini çeker, derhal sınır geçişlerini açarsa bir yıllık yenilenebilir bir ateşkes kabul edilebilir" açıklamasında bulunduğu belirtildi.

Yine aynı kanala bugün erken saatlerde Şam'dan telefonla bağlanan Hamas liderlerinden Musa Ebu Marzuk, Mısır ateşkes planını Gazze'de saldırıların durması durumunda kabul edebileceklerini açıklamış ve "Şimdi karşı taraftan gelecek yanıtı bekliyoruz" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya