Hama'da ölü sayısı 50'yi geçti

Suriyeli muhalifler, Hür Suriye Ordusu'nun şehirdeki rejim güçlerini hedef alan saldırılarının ardından tank ve diğer araçlardan mahallelerin bombalandığı bilgisini verdi. Ölenler arasında 5 kadın ve 8 çocuk da bulunuyor. Aktivistler, Hula katliamına katı

Hama'da ölü sayısı 50'yi geçti

Suriyeli muhalifler, Hür Suriye Ordusu'nun şehirdeki rejim güçlerini hedef alan saldırılarının ardından tank ve diğer araçlardan mahallelerin bombalandığı bilgisini verdi. Ölenler arasında 5 kadın ve 8 çocuk da bulunuyor. Aktivistler, Hula katliamına katılan ordu birliklerinin Hama'ya sevk edildiğini öne sürüyor. 

Meşa' el Furusiyye ve Güney Meşa mahallelerini hedef alan saldırılarda çok sayıda binanın yıkıldığı, enkaz altından cesetler ve ağır yaralılar çıkarıldığı ifade ediliyor. Beyda ve Endülüs mahallelerinde de binaların büyük zarar gördüğü belirtiliyor. Elektriklerin kesildiği şehirde yüksek binalar çıkan keskin nişancıların hareket eden her şeye ateş açtıkları ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler