Hakime Hadım Olayım Teklifi

WASHINGTON-ABD'nin Florida Eyaleti'nde tecavüz suçunu itiraf eden bir adam ömürboyu hapis cezasına çarptırılmamak için “hadım” edilme talebinde bulundu.Panama City'de, Boby James Allen, sekiz ve dokuz yıl geriye uzanan silahlı tecavüz suçlarını itiraf ett

Hakime Hadım Olayım Teklifi

WASHINGTON-ABD'nin Florida Eyaleti'nde tecavüz suçunu itiraf eden bir adam ömürboyu hapis cezasına çarptırılmamak için “hadım” edilme talebinde bulundu.

Panama City'de, Boby James Allen, sekiz ve dokuz yıl geriye uzanan silahlı tecavüz suçlarını itiraf etti. Seri tecavüzcü Allen, daha sonra resmen bir başvuruda bulunarak, “daha hafif” bir cezaya çarptırlması karşılığında hadım edilmeyi teklif etti.

Yargıç Michael Overstreet, Allen'ın cezasını 25 yıla indirmeyi kabul etti. Yargıç, hadım olması için Allen'e tam sekiz gün süre tanıdı.

Overstreet, suçlu Allen'e, “Bu işlem ile testislerini kesip alacaklar. Bunun ne demek olduğunu anlıyormusun?” diye sordu. Boby James Allen, “Evet, yaptırmak istiyorum” dedi.

Savcı Larry Basford, Allen'ın kurbanları ile konuştuğunu ve onların da cezayı yeterli bulduklarını söyledi.

Allen, 25 yıllık hapis cezasının “her gününü” çekecek ve serbest kaldıktan sonra da “tehlikeli seks suçu sabıkalısı” olarak kayda geçirilecek.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler