Hacıosmanoğlu böyle demişti

Trabzonspor’un 31 Mayıs’ta düzenlenen Divan Kurulu Toplantısında konuşma yapan İbrahim Hacıosmanoğlu,“Önümüzdeki Aralık Genel Kurulu'na kadar şampiyonluğa oynayan bir takım olmazsa bu görevden ayrılır Trabzonspor'a başarılar sağlayacak isimlere yer veriri

Hacıosmanoğlu böyle demişti

Trabzonspor’un 31 Mayıs’ta düzenlenen Divan Kurulu Toplantısında konuşma yapan İbrahim Hacıosmanoğlu,“Önümüzdeki Aralık Genel Kurulu'na kadar şampiyonluğa oynayan bir takım olmazsa bu görevden ayrılır Trabzonspor'a başarılar sağlayacak isimlere yer veririz" ifadelerine yer vermişti. Bu sözlerin ardından 3 ay sonra 2014 – 2015 Sezonu start verdi.

Trabzonspor ligde 5 haftada pek varlık gösteremedi. Oynadığı lig maçlarında 4 beraberlik alan Bordo Mavili takım son haftada deplasmanda yenilerek 3 puanı Karabük"te bıraktı. Lig sıralamasında 6 puanla alt sıralarda yer alan Trabzonspor"un Aralık ayında seçimli konngreye gidip gitmeyeceği ise merak ediliyor.

Trabzonspor ilk beş hafta sonuçları şöyle;

Kayseri Erciyesspor 0 – 0 Trabzonspor

Trabzonspor 0 – 0 Fenerbahçe

İstanbul Başakşehir 1 – 1 Trabzonspor

Trabzonspor 1 – 1 Kasımpaşa

Karabük 3 – 0 Trabzonspor 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya