Güzellik kraliçesi katil oldu!

2009 güzeli Meghan Brown evine giren hırsızı 4 el ateş ederek öldürdü. Daha önceden sabıkası olan Albert Hill olay yerinde hayatını kaybetti. ABD’nin Florida eyaletinde 2009’da Miss Tierra Verde güzeli seçilen Meghan Brown (25), nişanlısı ile birlikte yaş

Güzellik kraliçesi katil oldu!

2009 güzeli Meghan Brown evine giren hırsızı 4 el ateş ederek öldürdü. Daha önceden sabıkası olan Albert Hill olay yerinde hayatını kaybetti. ABD’nin Florida eyaletinde 2009’da Miss Tierra Verde güzeli seçilen Meghan Brown (25), nişanlısı ile birlikte yaşadığı eve gece yarısı giren hırsızı öldürdü. Geçen hafta yaşanan olayda, Albert Hill isimli hırsız, Meghan ve nişanlısı Robert Planthaber’in yaşadığı eve girdi. Hırsız gürültüye uyanan Meghan’ı yakalayarak bir odaya tıktı. Uyanan nişanlısı hırsızla boğuşmaya başladı.

 

PEMBE SİLAHIYLA VURDU

Meghan fırsattan yararlanıp dolaptan 38 kalibrelik pembe silahını aldı. Uygun görüş açısını bulunca da tetiğe bastı. 4 kurşun yarası alan hırsız olay yerinde öldü. Çift hırsızın evdeki paraları istediğini dile getirerek, “Eve pizza getiren adam da onun ortağı olabilir” dedi. Katil olduğuna üzülmeyen Meghan ise, “Ben vurmasam polisin kurşunlarına hedef olacaktı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya