Güney Amerika uçak düştü

Küçük bir Güney Amerika ülkesi olan Surinam'daki radyo istasyonları, uçağın, altın madenciliği yapılan ülkenin uzak bir bölgesinde düştüğünü duyurdu. Yetkililer tarafından ise henüz bir açıklama yapılmadı. Haberlerde, uçağın yerel havayolu şirketi Blue Wi

Güney Amerika uçak düştü
Küçük bir Güney Amerika ülkesi olan Surinam'daki radyo istasyonları, uçağın, altın madenciliği yapılan ülkenin uzak bir bölgesinde düştüğünü duyurdu.

Yetkililer tarafından ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Haberlerde, uçağın yerel havayolu şirketi Blue Wing Airlines'e ait olduğu bildirildi.

Küçük bir Güney Amerika ülkesi olan Surinam'daki havacılık yetkilisi Kenneth Dors, çift motorlu Antonov-AN28 tipi uçağın, bir maden kasabasına giderken bu sabah düştüğünü söyledi.

Dors, kaza sırasında uçakta 19 ya da 20 kişi olduğunun sanıldığını, tam sayının belirlenmesine çalışıldığını kaydetti. Dors, başkent Paramaribo'dan havalanan uçaktakilerin tamamının öldüğünü belirterek, kazanın nedeninin bilinmediğini sözlerine ekledi.

Uçağın, yerel havayolu şirketi Blue Wing Airlines'e ait olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya