Görenler dehşete düştü! DOĞA ÜSTÜ...

Amerika'nın New York kentinde bir kafede telekinizi (düşünce gücünü kullanarak nesneleri hareket ettirme yeteneği) yapan genç kızı gören müşteriler şok geçirdi.Görüntülerde, garsona kızan genç kız masaları ve sandalyeleri hareket ettirmekle kalmıyor, gars

Görenler dehşete düştü! DOĞA ÜSTÜ...

Amerika'nın New York kentinde bir kafede telekinizi (düşünce gücünü kullanarak nesneleri hareket ettirme yeteneği) yapan genç kızı gören müşteriler şok geçirdi.

Görüntülerde, garsona kızan genç kız masaları ve sandalyeleri hareket ettirmekle kalmıyor, garsonu da duvara yapıştırıp kaldırıyor. Kafe müşterileri ise olanları korku ve endişe içinde izliyor, kimileri de çığlık atıyor.

Ancak bunların hiçbirinin gerçek olmadığı ve bu ortamın hazırlanmnsında profesyonel bir ekibin var olduğu daha sonra anlaşılıyor.


İnternette bir gün içinde 2 milyona yakın kişinin izlediği video 1976 yapımı doğa üstü güçleri konu eden korku filmi Carrie'nin önümüzdeki günlerde vizyona girecek yeni versiyonunu tanıtmak için çekildi.

Stephen King'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan filmde, Carrie adlı genç kızın telekinezik güçleri konu ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler