Gemi battı: 96 kayıp 2 ölü

Reuters’ın geçtiği habere göre bölgedeki acil durum yetkilileri, gemideki 140 yolcu ve 33 personel bulunduğunu, bu kişilerden 96’sının kayıp olduğunu açıkladı. İki kişinin cesedine ulaşıldığını belirten yetkililer, Bulgaria adlı geminin batma nedeninin is

Gemi battı: 96 kayıp 2 ölü

Reuters’ın geçtiği habere göre bölgedeki acil durum yetkilileri, gemideki 140 yolcu ve 33 personel bulunduğunu, bu kişilerden 96’sının kayıp olduğunu açıkladı. İki kişinin cesedine ulaşıldığını belirten yetkililer, Bulgaria adlı geminin batma nedeninin ise henüz bilinmediğini söyledi.

Volga'nın Tataristan Cumhuriyeti sınırları içindeki Kansko-Ustinovsky eyaletinden geçen kısmında TSİ 12:58'de meydana gelen kazadan sonra civardaki iki teknenin bazı kazazedeleri kurtardığı, kurtarma ve inceleme çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya