Gelinlik giyen eski sevgili düğünü bastı

Çin'de bir kadın gelinlik giyerek eski sevgilisinin düğünü bastı.

Gelinlik giyen eski sevgili düğünü bastı

Çin'de genç bir kadın, eski sevgilisinin düğününü gelinlikle bastı. Gözyaşları içinde 'her şey benim suçum' diyerek damattan af dileyen eski sevgilinin görüntüleri sosyal medyada viral oldu

Çin'de bir kadın, gelinlik giyerek eski sevgilisinin düğününü bastı. Evlenmek üzere olan eski sevgilisinden 'her şey benim suçum' diyerek af dileyen gözü yaşlı kadın, ağlaya ağlaya damadın kendisine geri dönmesi için ikna etmeye çalıştı.

Damat sinirlenerek eski kız arkadaşını kendinden uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Daha sonra da davetsiz misafir nedeniyle şaşkına dönen gelini teselli etmeye başladı.

Eski sevgili bu sırada af dilemekten vazgeçmedi. Son bir defa damadın ilgisini çekmeye çalıştı ancak damat, eski sevgilisinin ısrarını yanıtsız bıraktı. Ardından nikahın kıyılacağı yeri terk eden gelinin peşinden gitti.

Gelin ve damadın kimlikleri bilinmezken, video kısa sürede binlerce kez izlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler