Gazze'yi tamamen işgal tehdidi

İsrail askerlerinin Hamas savaşçılarının kullandığı tünelleri de hedef aldığı aktarılırken, İsrail 18 bin yedek askeri daha göreve çağırdı. İsrail ordusundaki asker sayısı 65 bine yükselirken, Netanyahu hükümeti Gazze'ye kara harekatının genişleyebileceği

Gazze'yi tamamen işgal tehdidi
İsrail askerlerinin Hamas savaşçılarının kullandığı tünelleri de hedef aldığı aktarılırken, İsrail 18 bin yedek askeri daha göreve çağırdı. İsrail ordusundaki asker sayısı 65 bine yükselirken, Netanyahu hükümeti Gazze'ye kara harekatının genişleyebileceğinin sinyallerini verdi.Netanyahu, harekatın 'zaman odaklı değil, hedef odaklı' olduğunu açıkladı.
 
Kara harekatı başlayalı 30 kişi öldü
Kara harekatının başladığı gece yarısından beri İsrail ateşinde ölenlerin sayısı 30'a yükseldi. Ölenler arasında 3 çocuk ile 5 aylık bir bebek de bulunuyor. 11 günlük İsrail saldırılarında Gazze'de ölenlerin sayısı 274 oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya