Gazze'den İsrail'e saldırı

Polisin verdiği bilgiye göre, Gazzeli militanlar bugün İsrail'e roket saldırısında bulundu. Öğleden sonra atılan havan mermileri de Gazze'ye yakın bir İsrail köyüne düştü. Saldırıda ikisi asker, biri sivil 3 İsrailli yaralandı. İsrail Başbakanı Ehud Olmer

Gazze'den İsrail'e saldırı

Polisin verdiği bilgiye göre, Gazzeli militanlar bugün İsrail'e roket saldırısında bulundu. Öğleden sonra atılan havan mermileri de Gazze'ye yakın bir İsrail köyüne düştü. Saldırıda ikisi asker, biri sivil 3 İsrailli yaralandı.

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Bakanlar Kurulunda yaptığı konuşmada, ülkesinin güneyinde yaşayanlara yapılan saldırılara İsrail'in cevabının sert ve orantısız olacağını söyledi.

İsrail savunma yetkilileri de bu saldırılara karşı nasıl cevap verileceğinin henüz belirlenmediğini ancak, İsrail tanklarının Gazze'nin içlerine girdiği türden bir cevabın muhtemel olmadığını söyledi.

Yetkililer, Hamas liderlerini öldürme girişimleri de dahil hava saldırılarının yapılabileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya