Gazze'de patlama: 2 çocuk yaralandı

İsrail’in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılardan kalan bir bombanın patlaması sonucu 2 Filistinli çocuğun yaralandığı bildirildi.Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, "Deyr el-Belh kentinde İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında

Gazze'de patlama: 2 çocuk yaralandı

İsrail’in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılardan kalan bir bombanın patlaması sonucu 2 Filistinli çocuğun yaralandığı bildirildi.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, "Deyr el-Belh kentinde İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarından kalan "şüpheli bir cismin" patlaması sonucu 5 ve 7 yaşlarındaki 2 çocuk yaralandı" dedi.

Kudra, yaralanan çocukların hastaneye kaldırıldığını ve sağlık durumlarının orta dereceli olduğunu ifade etti.

Patlayıcılar Mühendisliği Birimi geçen yıl, İsrail’in Gazze’ye attığı infilak etmeyen aralarında çeşitli bomba, roket ve mayınların da bulunduğu 5 ton askeri mühimmatı patlatarak etkisiz hale getirdiğini duyurmuştu.

İsrail'in 51 gün süren saldırılarında 2 bin 158 kişi hayatını kaybetmiş, 11 binden fazla kişi yaralanmıştı. Saldırılarda 17 bin 200 ev, 73 cami ve 24 okul tamamen yıkılırken, binlerce bina hasar görmüştü. Saldırılarda atılan bazı patlayıcıların daha sonra infilak etmesi sonucu da hayatını kaybedenler olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya