Gazze sınırında 2 kişi hayatını kaybetti

Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü gösterilerinde İsrail askerlerinin saldırısı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Gazze sınırında 2 kişi hayatını kaybetti

Filistinlilerin Gazze-İsrail sınırında devam ettikleri Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü gösterilerinde İsrail askerlerinin saldırıları sonucu biri çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 376 kişi yaralandı. 

Filistinlilerin Gazze'nin doğu sınırında devam ettikleri Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü gösterilerinde İsrail askerlerinin saldırıları sonucu biri çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 376 kişi yaralandı. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin Gazze'nin sınırındaki göstericilere gerçek mermi ve göz yaşartıcı gazla müdahalesi sonucu 2 kişinin öldüğünü ve 376 kişinin de yaralandığını onayladı.

Kudra hayatını kaybedenlerin kimliklerini ise Faris Es-srsavy (12) ve Mahmoud Abu Saman (24) olarak aktardı. Yapılan açıklamada yaralılar arasında 30 çocuk 1 sağlık görevlisi ve 1 gazetecinin olduğu da kaydedildi. 7 yaralının durumunun ise ağır olduğu aktarıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler