Gazze pijamalarıyla kaçıyor

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırısı 20. gününe girerken İsrail tankları Gazze şehir merkezine girdi. Filistinli sivil halk pijamalarla kaçmaya başladı

Gazze pijamalarıyla kaçıyor

Uluslararası haber ajansı AP, Filistinli kaynaklara dayandırdığı haberinde İsrail kara birliklerinin Gazze şehir merkezine girdiklerini ve korkuya kapılan binlerce sivilin kaçarak şehri terk etmeye başladığını belirtti.

Paniğe kapılan sivil halktan bazıları canlarını kurtarmak için pijamalarıyla kaçarken, yaşlı insanların tekerlekli sandalyelerle kaçmaya çalıştığı görüldü.

HAVADAN TAKVİYE DESTEK

İsrail kara birliklerine helikopterler, tanklar ve ağır silahlı askeri araçlar destek veriyor. Uzmanlar İsrail'in Gazze kentine kara harekatı başlatarak saldırıyı yeni bir boyut taşıdığını ve Gazze'yi Hamas'tan kurtarmayı amaçladığını iddia ediyor. Kent merkezinde İsrail askerleri ile Hamaslı militanlar arasında şiddetli çatışmaların olacağı belirtiliyor.

İSRAİL BM ARACI VURDU

İsrail'in Gazze kentindeki saldırıları sırasında bir BM aracı da isabet aldı. BM yetkilisi Chris Gunnes, İsrail'in bombardımanı sırasında bir merminin BM aracına isabet ettiğini, olayda araç sürücüsünün  yaralandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler