Gazze kırmızı beyaz oldu

 İsrail'in kanlı saldırsının ardından Gazze sokaklarında neredeyse her gün bir protesto gösterisi yapılıyor.Gösterilerin başlıca unsuru ise Türk Bayrakları. Bu nedenle kentte Türk Bayrağı satışlarında patlama yaşanıyor.Filistin, İsrail askerlerinin Gazze'

Gazze kırmızı beyaz oldu

 

İsrail'in kanlı saldırsının ardından Gazze sokaklarında neredeyse her gün bir protesto gösterisi yapılıyor.

Gösterilerin başlıca unsuru ise Türk Bayrakları. Bu nedenle kentte Türk Bayrağı satışlarında patlama yaşanıyor.

Filistin, İsrail askerlerinin Gazze'ye insani yardım taşıyan konvoyuna olan saldırısı karşısında ülke çapında grev ilan etmişti.

Bölgede İsrail'in özgürlük filosuna olan baskınına tepki göstermek için sokaklar boşaltılıp kepenk indirilirken, okul ve üniversiteler de kapatıldı. Greve katılan Khaled Abdel-Kader, Türk halkına yardım filosu için teşekkür ederken, "Saldırının kurbanlarının yasını tutmak için Gazze'de genel grev düzenleniyor. Gaza şeridindeki üzüntü Türk insanıyla olan dayanışmanın açık bir ifadesidir" diye konuştu.

İsrail'in kanlı saldırısının ardından Gazze sokaklarında neredeyse her gün bir protesto gösterisi yapılıyor. Gösterilerin başlıca unsuru ise Türk Bayrakları. Bu nedenle kentte Türk Bayrağı satışlarında patlama yaşanıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya