Game of Thrones emmy ödüllerine damgasını vurdu

67. Emmy Ödülleri, dün gece Los Angeles'taki Microsoft Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 2015 Emmy Ödülleri gecesinde, "Game of Thrones" dizisi Drama dalında, En İyi Dizi, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ö

Game of Thrones emmy ödüllerine damgasını vurdu

67. Emmy Ödülleri, dün gece Los Angeles'taki Microsoft Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

2015 Emmy Ödülleri gecesinde, "Game of Thrones" dizisi Drama dalında, En İyi Dizi, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olurken, bu yıl içinde toplam 12 ödül kazandı.

Ödül gecesinde Komedi dalında En İyi Dizi seçilen "Veep" ve En İyi Mini Dizi ödülünü alan "Olive Kitteridge" de öne çıkan yapımlar oldu.

Aktör komedyen Andy Samberg'in sunuculuğunu yaptığı gecede, Komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu ödülünü "Transparent"daki rolüyle Jeffrey Tambor kazanırken, aynı dalda En İyi Yönetmen ödülünü "Transparent" dizisiyle Jill Soloway aldı.

Gecede 1993'den bu yana gösterilen ve Ağustos ayında yayınına son veren ünlü komedyen Jon Stewart'ın sunuculuğunu yaptığı program En İyi Talk Şov, İyi Talk Şov Yazarlığı ve Yönetmeliğiyle 3 ödül kazandı.

Drama dalında En İyi Yönetmen ödülüne "Game of Thrones" dizisiyle David Nutter'ın layık görüldüğü gecede, bu dalda En İyi Senaryo ödülü David Benioff ve D.B. Weiss'in oldu. Aynı dalın En İyi Kadın Oyuncu ödülüne ise "How To Get Away with Murder"deki rolüyle Viola Davis uygun görüldü.

Gecede ayrıca ABC'de yayınlanan "American Crime"da Müslüman kadını oynayan siyahi Amerikalı Regina King, TV Filmi veya Mini Dizi dalında, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya