Futbolcuya 15 yıl hapis!

Yaklaşık 10 yıl önce cinayetten yargılandığı mahkemeden ceza almadan çıkan eski futbol yıldızı O.J Simpson, Las Vagas'ta bir otel odasına yaptığı baskından ötürü bu kez 15 yıldan az olmamak üzere hapse mahkum oldu. Clark County'deki duruşmada jürinin Simp

Futbolcuya 15 yıl hapis!
Yaklaşık 10 yıl önce cinayetten yargılandığı mahkemeden ceza almadan çıkan eski futbol yıldızı O.J Simpson, Las Vagas'ta bir otel odasına yaptığı baskından ötürü bu kez 15 yıldan az olmamak üzere hapse mahkum oldu.

Clark County'deki duruşmada jürinin Simpson'ı 2 ay önce suçlu ilan etmesinin ardından yargıç bugün, mahkumiyet kararını açıkladı.

Eylül 2007'de bir otel odasına silahlı baskın yapan Simpson, gasp ve adam kaçırma dahil toplam 12 suçtan hüküm giydi.

Yargıç, aptallık yaptığını belirterek af isteyen Simpson'a, bu eylemin aptallığın ötesinde olduğu karşılığını verdi. Simpson'ın temyiz sürecinde kefaletle serbest kalamayacağına da karar verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler