Fransa’ya üst düzey koruma

Fransa Hükümeti, Paris’te gerçekleştirilen saldırının ardından ülkenin en hassas bölgelerinde 10 bin güvenlik gücünün daha görevlendirileceğini bildirdi.Fransa’nın başkenti Paris’te yaşanan saldırının ardından Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Güven

Fransa’ya üst düzey koruma

Fransa Hükümeti, Paris’te gerçekleştirilen saldırının ardından ülkenin en hassas bölgelerinde 10 bin güvenlik gücünün daha görevlendirileceğini bildirdi.

Fransa’nın başkenti Paris’te yaşanan saldırının ardından Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Güvenlik Kurulu’nu acil olarak toplantıya çağırmıştı. Toplantının ardından 10 bin güvenlik gücünün daha ülkenin farklı bölgelerinde görevlendirileceği bildirildi. Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, 10 bin güvenlik gücünün Salı gününden itibaren Fransa’nın güvenliğini sağlamak üzere göreve başlayacaklarını ifade etti. İçişleri Bakanı Cazeneuve, güvenlik güçlerinin ülkenin en hassas bölgelerinde konuşlandırılacağını bildirdi. Öte yandan Fransa Başbakanı Manuel Valls, Fransa’nın terörizme ve İslam’ı kullanarak terör saldırıları gerçekleştirenlere karşı bir savaş içinde olduğunu kaydetti.

Asker ve polisten oluşan yaklaşık 5 bin güvenlik gücünün ülkede bulunan 700 kadar Yahudi okullarına gönderileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya