Fransa'da polise silahlı saldırı

Charlie Hebdo dergisine yönelik saldırının ardından Fransız polis "terörist avı" başlattı. Sabah saatlerinde ilk gelen bilgiler, saldırıyı gerçekleştirmekle suçlanan iki kişiyle bağlantılı 7 kişinin gözaltına alındığı yönündeydi.Bu gelişmenin ardından Fra

Fransa'da polise silahlı saldırı
Charlie Hebdo dergisine yönelik saldırının ardından Fransız polis "terörist avı" başlattı. Sabah saatlerinde ilk gelen bilgiler, saldırıyı gerçekleştirmekle suçlanan iki kişiyle bağlantılı 7 kişinin gözaltına alındığı yönündeydi.
Bu gelişmenin ardından Fransız televizyonları Paris'in güneyinde siyah giysili, üzerinde çelik yelek bulunan bir kişinin otomatik silahla polise ateş açtığını ve iki güvenlik görevlisini yaraladığını duyurdu. Paris'teki bu yeni çatışmada da, bir gözaltı var.
 
KEBAP RESTORANINDA PATLAMA
Fransız haber ajansı AFP, Fransa'da bugün bir saldırı daha gerçekleştirildiğini duyurdu. Ülkenin doğusundaki Villefrance-sur-Saone kentinde bir camiye yakın mesafede bulunan kebap restoranında patlama oldu.
Fransız polisi, patlamanın saldırı sonucu meydana geldiği şüphesiyle soruşturma başlattı.
 
"TERÖRİST AVI" BAŞLATILDI
Fransa'da Charlie Hebdo dergisinin ofisini basarak 12 kişiyi öldüren 32 ve 34 yaşlarındaki Şerif ve Said Kuaşi kardeşler için polisin "terörist avı" sürüyor.
Fransız özel birlikleri, Cezayir kökenli olduğu iddia edilen iki kardeşi, başkent Paris'e 2 saat mesafedeki Reims'e bağlı Croix Rouge bölgesinde arıyor. Ev ev arama yapan Fransız polisi şu ana kadar 7 kişiyi gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler