Fransa'da patlama: En az 2 ölü

 Fransa'nın tarihi Reims kentindeki 4 katlı bir binada meydana gelen patlamada en az 2 kişi hayatını kaybetti. Fransa'nın kuzeydoğusundaki tarihi Reims kentinde 4 katlı meskun bir binada meydana gelen patlamada en az 2 kişi hayatını kaybetti. Binanın bir

Fransa'da patlama: En az 2 ölü

 

Fransa'nın tarihi Reims kentindeki 4 katlı bir binada meydana gelen patlamada en az 2 kişi hayatını kaybetti.
 
Fransa'nın kuzeydoğusundaki tarihi Reims kentinde 4 katlı meskun bir binada meydana gelen patlamada en az 2 kişi hayatını kaybetti. Binanın bir kısmı yıkılırken, patlamanın gaz sızıntısından kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
 
Patlamanın ardından binadaki herkesin tahliye edildiği ifade edilirken, binadan hızla tahliye edilen bina sakinlerinin korku içinde olduğu belirtildi. Hadise mahalline çok sayıda acil yardım ekibi ile itfaiye sevk edildi.
 
İlk müdahaleyi yapan ekipten bir itfaiyeci Reims kentindeki patlamaya ilişkin olarak, “Çok sayıda kazazede var. Kazazedelerin durumu hakkında çok kısıtlı bilgiye sahibiz” şeklinde konuştu. Fransız yetkililerin şu an patlamanın nedeni ve kazazedelerin durumu hakkında titiz bir çalışma yürüttüğü bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya