Fransa'da aranan kadın Suriye'ye gitmiş

Paris Porte Vincennes marketinde öldürülen terörist zanlısının imam nikahlı eşi Hayat Boumedienne'in Ocak ayının başında, daha yolda öldürülen polis olayı olmadan önce Fransa'dan ayrıldığı haberi alındı.Madrid-İstanbul uçağı ile 2 Ocak’ta Türkiye'ye geldi

Fransa'da aranan kadın Suriye'ye gitmiş

Paris Porte Vincennes marketinde öldürülen terörist zanlısının imam nikahlı eşi Hayat Boumedienne'in Ocak ayının başında, daha yolda öldürülen polis olayı olmadan önce Fransa'dan ayrıldığı haberi alındı.

Madrid-İstanbul uçağı ile 2 Ocak’ta Türkiye'ye geldiği açıklanan Fransa'nın en çok aranan kadını olan Hayat Boumedienne'in Türkiye-Suriye sınırını 8 Ocak’ta geçtiği ve şu anda Suriye'de olduğu Le Monde.fr sitesinden Türk kaynaklara dayandırılarak verildi.

9 Ocak Madrid-İstanbul yolcu listesinde görünen Hayat Boumedienne isimli uçak biletinin kullanılmadığı gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler